VÅRA TJÄNSTER


HUR KAN VI HJÄLPA TILL?


MARIN EL- OCH ELEKTRONIKINSTALLATION


Med våra utbildade professionella medarbetare, kan vi erbjuda installationer som uppfyller de krav som dagens båtägare har. Vi har lärt oss att vara lyhörda för kundernas krav på personlig service, teknisk kompetens och bredd. Genom åren har vi lärt oss vad för utrustning som kan passa i olika båttyper. Och vår kunskap om olika alternativa varumärken/produkter gör att vi tillsammans med båtägaren kan finna den optimala balansen mellan funktion och estetik.


Vid utbyte av äldre instrument händer det att den nya elektroniken inte täcker gamla hål. På grund av detta samarbetar vi med erfarna båtsnickare samt plastare, som med känsla reparerar eller byter ut paneler och  dylikt. Likaså har vi licenserade svetsare som tillverkar fästdetaljer, instrumentboxar och stolpar.


Vi lägger ned samma engagemang vare sig det gäller stort eller smått, så tveka inte att kontakta oss för bästa resultat.
SERVICE


När det gäller felsökning, reparation samt om- och tillbyggnad, har naturligtvis vår långa erfarenhet givit oss styrka. Det underlättar att känna till hur elsystem samt elektronik utvecklats under åren.


Nu för tiden har många båtar betydligt mer avancerad utrustning än vad vi generellt hittar i våra bostäder. Många vill kunna upprätthålla funktioner såsom t ex ljud, bild, kommunikation, ankarspel, färskvattenförsörjning, laddning och övervakning av batteristatus. Listan kan göras lång!


Då vi sedan många år är auktoriserad serviceagent åt de flesta större tillverkare av marinelektronik, kan vi erbjuda kvalificerad felsökning och reparation. Vi är servicepartner åt flertalet varv och båtleverantörer i Sverige. Det betyder att vi ofta hittar bra i båtarna och således snabbt kan avhjälpa felet. 


Båtsäsongen är kort och intensiv i Sverige. Därför kan det hända att det under våren blir lite väntetid innan vi kan ta oss an din båt. Om du har möjlighet att planera, gör en lista på fel redan under hösten. Då kan vi utföra reparationerna och kompletteringarna under vinterhalvåret.